Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

1. januar 1914, Løtzen (Gizycko)

< Forrige Næste >
Løtzen (Gizycko)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Ja du må hellere få lidt mere da jeg har helt god tid nu. De blev ved i går aftes helt til kl. l½, så blev der dog ro, jeg sov nu helt godt; men det er dog alligevel bedre når der er ro. Nu i morgen sidder de og hænger ad med hovedet. Nej man skulde da tro at folk kunde blive klogere, men det skal de jo selv forstå. Vi sov helt til kl. 7 så vi fik helt godt ud­sovet. Nu i eftermiddag skal vi 4 danskere samles inde i byen og have os lidt godt at spise, og holde en rigtig dansk Nyt­årsdag. Og det er så afslutningen af Julen. Her har vi jo ingen Julebesøg.

Her op ad fulgtes vi jo med Søren Tønder, og vi drillede ham med Bodil. Om der er noget, ved jeg ikke; men han vil i hver fald gærne høre om hende, flere gange førte: han det selv i tale. Vi kunde ikke få ud af ham, om han havde været der i Julen,

Nu ikke mere, nu et godt Nytår lille Trine.

Med Hilsen fra din Peter.

Oprettet: 06-03-2011 15:13:21 | Rettet: 05-07-2014 20:11:40