Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

23. september 1915, Lyk (Gmina Ełk, Poland)

< Forrige Næste >
Lyk (Gmina Ełk, Poland)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre.'

Vil endnu sende en lille Hilsen fra Lyk før vi overskrider grænsen. Vi har nu talt Schwartz, og han var natyrlig glad ved at se os, og vi også ham. Og en ting var jeg særlig glad ved, jeg købte et par Støvler af ham som ekstra er beregnet for Vinteren. Han har jo ingen brug for dem, da han blir her. Jeg har betalt 10 M. vil I nu ikke sende ham 5 Mark, da jeg ikke kan undvære mere.

Ellers er alt godt, og nu går det videre over grænsen. Jeg har nu så meget med, at jeg snart ikke kan slæbe det.

Med Hilsen Peter.

 San. Gefr. Schwartz, Res. Laz. Lyk. Ostpr.

Abs. Name: Gefr. Mærsk  3/147

Truppenteil: Inf. Reg. Gen.Feldmarschall v. Hindenburg. Osten.

J. P. Marsk, Roagger, Kr. Hadersleben, Schl.Kolstein.

Oprettet: 16-03-2011 20:43:39 | Rettet: 05-07-2014 20:14:31