Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

5. juli 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Eders Brev igår. Jeg har det rigtig godt, er sund og rask. Blot et lille Brev får I i aften, da jeg er lige kommen hjem fra en lille tur, og nu er kl. bleven 10, men jeg ved jo at I også er tilfreds med blot en lille Hilsen for engang. I dag har jeg hæntet Post for sidste gang der, hvor vi nu så længe har hæntet det, og nu skal jeg efter det tæt derved, hvor Georg Petersen ligger begravet, og det er meget længere der, men Posten går meget hurtigere hjem derfra, nu kan I jo lægge mærke til det, dette brev går af herfra den 5. Juli. I dag kom der en Transport unge Rekrutter hertil, og ligesom de stod her ved Staben, begyndte Russerne at skyde fra alle Sider. De unge fyre de vidste i førstningen slet ikke, hvad der var løs, blev helt blege, og så vilde de rykke ud til alle sider, vi fik dem jo dog til ro igen; men en hel time blev de ved med at skyde, og på alle fire sider af Staben. To heste blev såret og to mand som gik ved dem.

Ja nu vil jeg slutte for i aften med mange kærlige Hilsener

fra Eders Peter.

Jeg sender et par Breve af som skal til Fyn, de kunde ikke gå herfra.

Oprettet: 27-03-2011 18:12:53 | Rettet: 05-07-2014 20:16:38