Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

29. marts 1918, Noyon (eller der omkring)

< Forrige Næste >
Noyon (eller der omkring)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Poststempel 30. 3. 18.

 Kære Forældre!

En lille Hilsen før jeg går til ro. Jeg har arbejdet hele dagen med at sende Post tilbage fra Komp. af døde - sårede - savnede - ja ikke så godt et arbejde. Jeg tænkte på - hvormeget sorg bereder man dem ikke ved at skrive på Brevene og Pakkerne "død" eller "falden".  Vil I ikke undskylde mig hos Morbror Peter at jeg ikke har skrevet før - det har været mig udmulig. Vil I så sige min Trine, om hun vil sende min "Hårdbørste" som jeg sendte hjem.

Mange Hilsener Eders taknæmlige Peter

Oprettet: 06-04-2011 17:31:00 | Rettet: 05-07-2014 20:21:00