Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

20. april 1918, Villeselve,

< Forrige Næste >
Villeselve,
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre

Tak for alle Eders Pakker, som nu er kommen. Ja I må undskylde( at jeg ikke har skrevet i formiddag., men nu lige hvor alle Pakker ankommer, har jeg saa meget at bestille at jeg snart ikke kan følge med. Nu er Regt. kommen i ro, men det er ikke langt tilbage endnu. I morgen vil jeg hen til Staben en lille Smut og se hvorledes de har det -- man længes alligevel efter at snakke med dem, når man er en lille tid borte, skønt mangen jo kommer her. Uffe var jo også her i går, han havde nær taget mig på sengen. Så drak vi kaffe og holdt snak til kl. 2, så drog han af igen. Mere når jeg får tid. Mange Hilsner fra Eders taknæmlige Peter.

Oprettet: 06-04-2011 20:56:13 | Rettet: 04-03-2012 21:48:56