Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

25. april 1918, Villeselve,

< Forrige Næste >
Villeselve,
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Eders Fødselsdags Brev igår, og for alle de gode ønsker. Det kom jo lidt for tidlig, men det gør jo ikke noget. Jeg tænker, vi bliver her den 27. over, og der kommer en par herhen, og så skal jeg jo vist give lidt ud, da jeg jo har været med til så mange Gilder. Jeg har besørget 10 Flasker Rødvin - så nu kan de more dem. Det er ellers ikke helt let at fejre  Fødselsdag, da indtægterne er små, og Avishandlen er gået forkert Vej - vi har sat hver en 56 Mark til, men nu dem har vi jo også tjent et par gange. - Nu og vi finder nok en bedre tid igen der, hvor vi kommer hen.

Jeg har skrevet til Bromberg igår, at hun kunde skrive, når hun vilde have mig derop igen. Den gamle, vi nu har, vil jo ikke slå det af, da det er en gammel ven af B.  Ja det er en helt gemytlig Fyr - blot han kan få en god Snaps, så er han tilfreds. Op på Staben synes vi han interesserer sig mere end den gamle. Han vil have ordentlig Folk, og alle skal se or­dentlig ud. Det er vi jo alle med på. Beerbohm tænkte jo blot på hans Komp. og Batl. han var en rigtig Soldat. Ja nu mange Hilsner sender Eders taknæmlige

Peter.

Jeg har nok at spise. I dag et lille stykke Steg igen, men kanske der kommer en anden tid igen, men hvad man har. har man dog. --

Oprettet: 06-04-2011 20:59:34 | Rettet: 04-03-2012 21:48:57