Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

8. oktober 1915,

< Forrige Næste >
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Er nu opstået, og vi finder os ikke rigtig hjemme endnu, da vi en af de første dage rykker af efter Wilna til eller hvor­hen ved vi ikke. Og derfor har vi blot indkvarteret os blandt de andre, hvor der er plads. Artilleriet donrer, og Russen er meget fræk her efter at de har mærket at vore Offensiver er til ende. Men vore ligger i stærke Stillinger. Jeg har haft den første lille Malør imorgen. Min Pibespids er knækket i nat oppe i Høet, og jeg måtte lave mig en af Hyldetræ. Der­for beder jeg eder om at sende en Træpibe, ikke for Shægtobak; men for rigtig røg Tobak, også lidt Skrivepapir da det er knap med alting her.

Kanske blir det bedre hvor vi kommer hen. Ellers alt godt.

Mange Hilsener sender Eders Peter.

Smør kan jeg jo også bruge lille Mor, da vi får kun tørt Brød.

Strømper har jeg endnu foreløbig og Handsker. Men et par Mofediser.

Oprettet: 16-03-2011 23:14:29 | Rettet: 05-07-2014 20:14:41