Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

5. december 1915, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

.Kære Forældre!

Tak for pakken i dag med Tungen og Pølsen. Blot en lille Hil­sen i aften, da det er sent, og jeg er søvnig, jeg har løbet omkring hele dagen og er snart træt. I efterm. var jeg i Skyt­tegraven ved II Batl. de har det helt godt nu, hver dag får de post og får en hel god forplejning.

Jeg har også fået brev fra Skopnik i dag, han er endnu i Lyk, men kommer nok snart hertil igen. Han har det jo ellers helt godt, han er jo så tæt ved sit Hjem, og tager hjem hver Søn­dag.

I spurgte om jeg havde fået min Ledertrøje, nej det har jeg ikke, men det var vel en temmelig stor pakke, så den kan vel ikke være her endnu. Men jeg har jo også min Undertrøje, så det har ingen nød, og vi er jo ikke meget ude. Vi har det rigtig godt her i vor Jordhytte. Ja jeg takker hver aften Gud for at jeg må have lov at ligge så godt.

Nu ikke mere i aften mange Hilsener sender eders Peter.

 

 

Oprettet: 17-03-2011 15:59:07 | Rettet: 05-07-2014 20:15:01