Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

7. juli 1915, Branusberg (Braniewo, Poland)

< Forrige Næste >
Branusberg (Braniewo, Poland)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

 

Min lille Trine

Vær ikke vred på mig fordi jeg ikke har skreven. Posten har været spærret i 4 dage og jeg har heller ikke fået noget. Og i dag får du heller ikke meget, da jeg ingen tid har. Ja lille Trine jeg ved at jeg har forvoldt jer megen sorg med min Thelegram; men der kom Thelegram her at alle som var Feldtjænestedygtige skulde ud, og min gamle Hauptmand var ikke hjemme, så der var jo ikke noget at gøre. Nu kom han i går aften, og jeg gik straks derhen, og sagde at nu gik jeg til fronten. Nej, sagde han, du kommer her hen. Og i dag kom det allerede i Parolen. Ja hvor jeg blev glad, og hvor har vi meget at takke for. Ja nu får du ikke mere, da jeg har ingen tid; men så snart jeg får det.

Mange Hilsener fra din egen Peter

3 komp.

Oprettet: 16-03-2011 10:10:41 | Rettet: 05-07-2014 20:14:07