Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

26. januar 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Pakkerne i dag og for Brevene. Jeg har det rigtig godt er sund og rask.

Jeg vil ikke skrive meget i aften, da det er sent, jeg er lige kommet hjem fra forreste Linie. Vil I ikke nok nok at sende et par Batterier, jeg faldt 5 gange i aften og en gang i en Granathul til midt på Maven; men det må man jo vænne sig til.

I går lavede Konow Budding; men det blev ikke rigtig til noget i vand.

Boronikischski den 26. Jan.   1916

 Hilsen fra "Villa Vinterhistorie" foran Dynaborg  (senere tilføjelse af PM: En hel Vinter, selvbygget)

Jeg sender blot en lille billede af vor Vinterbolig, til venstre og højre ser I Skorstensrøret, sammensat af Blik­doser. Jeg er desværre ikke på, da jeg var efter Post, men Konow kan I vel kende. Slutter med mange kærlige Hilsener fra Peter.

 

 

 

Oprettet: 21-03-2011 21:48:55 | Rettet: 05-07-2014 20:15:25