Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

21. december 1916, Frankfurt

< Forrige Næste >
Frankfurt
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min egen Pige!

Er nu nået her til Frankfurt inat, det var også en drøj Tur, da det er kold, og så har man ikke lejlighed til at få noget varmt at spise. Kl. 1 inat kom vi hertil og må vænte til i Mid­dag kl. 11. Nu kunde vi intet sted finde, hvor vi kunde varme og opholde os. Så fik jeg fat på en Oberkellner, som så lukkede III kl. Ventesal op, hvor det er dejlig varmt, og hvor vi endnu sidder.

Ja det er en hel Theater, når man er på sådan en tur, og du kan tro, vi har Næsen ordentlig fuld. Og var det ikke for vore kam­meraters skyld, at de kan få deres Julepakke, så var vi ikke kommen til den tid. Nu håber vi dog at være morgen Aften ved Regt, og så få en hel del Post, fra min Kæreste. Nu ikke mere idag, da vi skal ud og lade om.

Med mangen Hilsener og Kys

din Peter.

Oprettet: 27-03-2011 21:39:03 | Rettet: 05-07-2014 20:17:18