Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

27. april 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

                                                                                                                                            Kære Forældre!

Tak for brevet i dag på min fødselsdag. Jeg har ikke meget at skrive om, men jeg kom til at tænke på, da jeg sad herude i mørkningen, at Mor skrev at I vilde fejre min fødselsdag lidt, Trine og Signe kom ind til Chokolade. Ja jeg kom snart først i Tanker om at det var min fødselsdag i formiddag. Og den er jo også som alle de andre.

Jeg har det ellers rigtig godt er sund og rask og ved godt mod. Jeg har fået 9 Breve idag; men jeg fik heller ingen igår. Ja den ene som bringer mig posten, han mente også, at jeg skulde selv have en Brevbærer, for nu blev det snart for galt. Det er også Konovs og min eneste fornøjelse vi har at få lidt at høre derhjemmefra, og det er kun en sjelden aften, hvor ikke vi skriver. Den ene spørger altid, hvad, vil du ikke skrive ? Og nu har vi så mange kammerater fra Ersatz Batl. som vi også står i livlig Breweksel med. Det værste er at få Brevpapiret til at slå til; men det går jo, og jeg tror nok, I derhjemme i Nordslesvig får Eders part af det.

Ja ellers ikke mere i aften da det er blot et brev ekstra fordi det er min fødselsdag. Mange kærlige Hilsener fra

Peter.

 

Oprettet: 23-03-2011 17:50:48 | Rettet: 05-07-2014 20:15:57