Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

8. september 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for pakken i dag og for brevet. Jeg har det rigtig godt efter forholdene. Og kan meddele at jeg rejser herfra den  12. Sept. og er så hjemme den 14. Sept. hvis der da ellers ikke skulde falde noget helt særligt for. Og jeg måtte egentlig ikke komme afsted endnu, da Majoren vilde have, at jeg først skulde have Jernkorset, som jeg blev forslaget til den 25. August. Men det varer pokkers længe, før det kommer, og nu har jeg sagt at jeg hellere vilde tage af sted uden. Så når jeg kommer herop igen ligger det jo til mig.

Ja derfor er jeg ikke kommen før, ellers var jeg kommen 8 Dage før; men nu ved I det.  -

Jeg skal nok sende et Thelegram fra Rejsen, jeg ved ikke rigtig, om jeg skal med de Officerer. Feldveblen og jeg vilde helst selv bort.  -

Nu mange kærlige Hilsner og på Gensyn.

Eders Peter.

Kommer som sidst med det Tog.

Absender: Gefr. Mærsk

Armeekorps  37. Division

v. Hindenburg Regiment Nr.

Regt. Stab

 Besond. Formationen (Flieger, Funker usw.). Bei diesen ist die Armee oder die Etappeninspektion anzugeben.

Infanterie-Regiment

General-Feldmarschall v. Hindenburg (2.Masur.) Nr. 147

 

Oprettet: 27-03-2011 18:42:22 | Rettet: 05-07-2014 20:16:50