Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

8. september 1916, Dünaburg (Daugavpils, Latvia)

< Forrige Næste >
Dünaburg (Daugavpils, Latvia)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min egen Pige!

Tak for dit Brev i dag. Jeg har det rigtig godt. Ja du længes jo efter mig, du lille kære Pige, men nu vil jeg fortælle dig, at jeg kommer hjem til dig i en nær fremtid, ja det har han sagt så tit, ikke ? Ja men nu vil jeg fortælle dig, at jeg rejser herfra den 12. Sept. og er forhåbentlig hjemme den 14. Sept. Er du nu glad ? - Jeg rejser vist slet ikke til Lyk, da jeg skal med de Officerer til Braunsberg, og håber at få en dag mere ad denne vej. Jeg måtte ellers ikke tage afsted endnu, da jeg er blevet ind     til Jernkorset den 25. August og nu har jeg væntet og væntet, men det varer mig dog for længe, inden det kommer, og nu har jeg sagt Majoren, at jeg hellere vilde afsted nu. Ja, ja, sagde han, men jeg vilde nu hellere have at du skulde have det med på orlov, men nu lig­ger det jo til mig, når jeg kommer. Ja og så fik jeg lov til at rejse. Se det var grunden til at jeg ikke kom i de sidste 14 dage, du har jo vistnok mærket at det ikke var helt rent. Så nu på godt og glædeligt gensyn på Tønder Banegård den 14. Sept, jeg tænker jeg kommer med samme tog som sidst og ikke imellem to Toge.

Alt nærmere igennem Thelegram. Din egen Peter.

 

 

Oprettet: 27-03-2011 18:40:20 | Rettet: 05-07-2014 20:16:49