Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

12. januar 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

      Min egen Pige!

Tak for dit Brev igår og idag. Nu er vi kommen ud af det røde Salon, kan du tro, vi ligger alle i en Skolestue; der er både Pulte og "storker" som Uffe og jeg nok kender. Og der ligger vi en 50 mand i Høvlespåner; men i morgen går det videre igen - ikke langt herfra, og der skal vi få Kvarter for længere tid  men hvem ved, hvad de regner for lang tid. Jeg vil erklære dig alt i den lange lovede Brev, du skal nok få den; men du skal blot vænte lidt. - Og du har 8 dage at bestille, før du får den læst, tror jeg.

Jeg har også fået brev fra Uffe, han mente også, at han kom tilbage igen. Og efter hvad han skriver, at Leutn. har tæmmelig indflydelse på Batl. så tror jeg det også. Ja nu ikke mere i aften.

Slutter med mange kærlige Hilsner og 1000 Kys

                                                                                                                                                                                                    din Peter

 

Feldpostbrief :

Frl. Trine Gad Roagger

Kr. Hadersleben

 

Schl. Holstein

S.B. Inf. Reg. v. Hindenburg, 37-

Oprettet: 31-03-2011 16:55:01 | Rettet: 05-07-2014 20:17:28