Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

12. januar 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre !

Tak for Eders Brev og pakke igår. Vi er nu kommen et stykke længere mod syd. Vi blev forladet den 9. Jan. og kom her til igår. Her ligger vi i en Skole - alle mellem hverandre, det er ikke som i I. eller E., men her blir vi heller ikke så længe, imorgen går det videre til F. som skal blive vor Kvarter for en længere tid, og der skal det være helt godt. Nå I kan tro det er en Sport her i Skolen - vi ligger om­trent 50 mand rundt om på Gulvet om natten i Høvlespåner, det er ikke i det røde Salon; men når vi blot kan blive længere tid der, hvor vi kommer hen, skal alt nok blive bedre.

Jeg har også haft et Kort fra Søren Møller, han ligger ikke langt herfra; men vi kan ikke komme sammen foreløbig, da han mente, de kom bort. Ja det er næmlig dem vi løser af - hans Troppedel. Og Uffe er bleven afløst, ja forhåbentlig kan hans Leutn. indløse ham igen.

Nu ikke mere i Aften; mere i et langt Brev som snart kommer. Mange kærlige Hilsener sender Eders Peter.

Tak for de 25 Mark som jeg nu lige fik.

Oprettet: 31-03-2011 16:53:25 | Rettet: 05-07-2014 20:17:28