Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

26. januar 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

           

Kære Forældre .'

Er nu nået til Regt. igen, alt fandt jeg i de gamle gænge. Jeg kom 1,20 om natten med et D-Tog fra Hannover til Frank­ furt, hvor vi løb ind om Morgenen kl. 10, skulde være der 8,05) og det var en Nat, ikke så meget som det mindste var der opvarmet i Toget. Alle stod op hele Natten og trampede
i Gulvet for at holde Fødderne varme. Nu stod jeg der i Frankfurt med min          , kunde først om Aften tage videre. Jeg drak så et kop Kaffe og valgte mig en ny plan ikke over Trier, men over Heidelberg - Karlsruhe - Strass-borg. Det var også en hel god tur. Og så gik det fra Strass-borg løs efter Mühlhausen, havde der 5 Min. ophold og var i Waldighofen Morgenen kl. 4½-, Blev så der i Ventesalen til kl. blev 8, så Thelefonerede jeg til Regt. om en Vogn, og kl. 9 kørte jeg allerede efter F. - - til. Jeg blev natyrlig godt modtaget af Herrerne, da de ikke havde væntet mig før imorgen. Så nu sidder jeg igen og er som vi kalder det hjemme. I morgen vil jeg sove lidt længere end ellers oven på Rejsen. Og i morgen går turen efter Post igen. Ja det var alt hvad jeg har at melde om i Aften. Tak for det Brev der lå til mig og for pakkerne. Det var det første jeg tog for mig et stykke Brød med Sylt, det var udmærket.

Så må I lægge mærke til min Adr. på Bagsiden, som er nu ændret; men først fra den 15. Febr. af. I kan jo begynde med det den 10. Febr.  For store pakker behøver I slet ingen Paketdepot at angive; men det skal I selv vide, om I vil sende store eller små. De store går også godt. Nu ikke mere i Aften. Mange kærlige Hilsner fra Peter. wænd

Du samler dog alle mine Kort lille Mor, da det er en hel lille kapital, der står i dem; men det er interessant både for Eder og for mig, hvis man ellers må få lov at komme hjem.

God Nat.

 

*) Mange kort blev samlet og opbevaret sammen med brevene. Mange af kortene er uden tekst. Jeg har fotokopieret en del af dem og anbragt kopierne på sider, hvor der var plads tilovers.  EM

 

 

Note

*) Mange kort blev samlet og opbevaret sammen med brevene. Mange af kortene er uden tekst. Jeg har fotokopieret en del af dem og anbragt kopierne på sider, hvor der var plads tilovers. EM
Oprettet: 31-03-2011 17:43:50 | Rettet: 05-07-2014 20:17:39