Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

31. oktober 1917, Berlin

< Forrige Næste >
Berlin
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Kl. er 7. Morgen, jeg er lige nået hertil, og rejser kl. 10½ videre. Har lige fået min Morgenkaffe. Jeg skulde hilse man­gen gang fra Ilse Beerbohm, hun var så glad igår, nu kan jeg igen, sagde hun. Så skulde jeg besørge hende ½ p Kartoffel­mel i Byen, og det kunde jeg natyrligvis ikke få. Jeg sagde jeg vilde spørge Mor ad, om hun vilde sende 1 Pund. Jeg stiger her ind i Toget og blir siddende helt til Laon. Der kom en igår til Bromberg på Orlov fra Regt. Det har været sær udrolig i den sidste tid til venstre for os. Men ellers alt vel. Der skal være Postspærre fra os der i denne tid, så I må ikke blive udrolige, når der forgår et par dage. Ellers alt vel.

Slutter med mange kærlige Hilsner fra Eders Taknæmlige        Peter.

 

Oprettet: 04-04-2011 18:35:33 | Rettet: 05-07-2014 20:19:44