Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

2. november 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!                     

Er nu kommen så vidt at jeg kan melde, at jeg er kommen godt hertil. Vi kunde ikke køre helt ind i Laon og måtte så løbe en 20 Kilom. til fods. Det var lige rette tid jeg var på orlov, der har været en udro her. Og Franskmanden har grebet an over det hele, og har kostet en hel del over det hele. Hele Byen er rømmet, blot her i Slottet ligger vi; men den halve tid i Kælderen. Og det er en af de sidste dage vi er her, imorgen kommer vi en 10. Kilom. længere tilbage. Oberstl. ligger på Gefægtstanden, ham har jeg slet ikke talt endnu. Ja det er et helt andet Billede end da jeg drog på orlov; men nu blir det mere rolig igen. Feldv. sagde da jeg kom, det er godt at du kommer, dit arbejde står fuldstændig i stampe, jeg ved hverken ud eller ind, gør hvad du kan. Ja ellers alt vel, kun lidt tid.

Tak for Eders Brev fra den 27.  Med  Uret er det i ordning. Mere siden, jeg skal arbejde. Mange kærlige Hilsner fra Eders taknæmlige Peter.

Tak for de gode dage hjemme

 

Oprettet: 04-04-2011 18:37:18 | Rettet: 05-07-2014 20:19:45