Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

16. november 1917, Vivaise

< Forrige Næste >
Vivaise
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

  Kære Forældre!

Tak for Eders Brev idag, og for Pakkerne. Nej det har du ret i Far, at jeg ikke tænkte på at flytte, da jeg var hjemme sidst; men sådan er det jo nu hos os, vi ved kun så lidt. Nej vi ønsker nu ikke just som du skriver, at blive her alt for længe. Vi skulde gærne forbedre os lidt, før Vinteren kommer, hvad Kvarteret angår; men nu vi lider nu ikke noget.

Så har I altså staldet ind, her går Kreaturerne alle ude endnu, her er også en hel del Græs endnu. Det er så sært, vi ligger i Stilling, og vi ligger en 30 Kilom. bagved. Det gør også mit arbejde så svært med Posten, det er om at få Posten til Komp. så hurtig som mulig. I overmorgen kom­mer den gamle i Reserven, jeg har ikke talt ham andet end i Thelephonet, siden jeg er kommen. Han er godt tilfreds med at komme tilbage igen. I dag har jeg sendt en Flaske af til Mor.

Det har været en kritisk dag idag, vi er ikke gode at komme i tale. Af vore 1500 Aviser kom kun 500 an. Walter er helt komfus. Nu det må man tage som det kommer.

I dag har jeg fået en Pakke fra Niels Lausen med et Brev i. Den indeholdt brun Sukker, udmærket. Jeg har sendt to små Pakker af til Trine i dag, det er af Cessieres, af de arme folk, som blev ramt af Offensiven, at de måtte forlade deres Hjem. Alt ligger spredt for alle Vinde. Og de to ting har jeg samlet op.

Nu ikke mere i Aften, man kan ikke sidde alt for længe her, før man fryser.

Mange kærlige Hilsner sender Eders taknæmlige Peter.

Regt. Stab

Oprettet: 04-04-2011 19:30:24 | Rettet: 05-07-2014 20:19:52