Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

14. december 1917, Vivaise

< Forrige Næste >
Vivaise
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Brevet fra Fars fødselsdag og for pakken med knep-kager idag. Nu er min forkølelse snart forbi igen, idag er det meget bedre. Jeg sender hermed 50. Mark, 10 til hver, Dorthea og Adstrid til Jul og 30 til min Trinelil. Jeg ved ikke, om I vil købe noget for dem, eller give dem af i penge, det kan I selv bestemme. Jeg vilde også købe lidt til Jer; men det er nu forfejlet denne gang. - så kommer det siden. Ja vor forretning går helt godt nu; men vi har også meget arbejde med det; men så forgår den tid dog. Ikke mere i aften, jeg må hellere gå under mine dækker, at jeg kan blive min forkølelse helt løs! 

Mange kærlige Hilsner sender Eders taknæmlige Peter.

Oprettet: 04-04-2011 20:57:38 | Rettet: 05-07-2014 20:20:11