Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

10. marts 1917, Bromberg

< Forrige Næste >
Bromberg
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

  Kære Forældre!

Er nu nået godt til Bromberg og som I vel kan tænke Jer, var glæden stor, hun vidste ikke hvad hun vilde sige. Lige før jeg kom, havde Pigen været henne at skulle hænte ½ p Svinekød; men havde ikke fået, og det sørgede hun over, og så kom jeg lige ind ad Døren. Hun vilde, at vi skulde skrive hjem til Eder lige med det samme, men nu vil jeg først have mit forrettet. Hun hører nu helt godt efter mig -

Hun har givet mig gratis Theaterbillet (Loge) til i Aften. Gæssene har hun fået, men for kort tid siden. Ja I må undskylde, jeg har ikke mere tid, da jeg skal være der Kl. 4, mere imorgen. Med mange kærlige Hilsner

Peter.

 

Oprettet: 02-04-2011 17:40:19 | Rettet: 05-07-2014 20:17:58