Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

9. marts 1917, Charlottenburg, Berlin

< Forrige Næste >
Charlottenburg, Berlin
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

   Kære Forældre!

Er nu nået godt til Berlin, og har det både besørget i Vittenberge og Spandau. I Spandau blev jeg godt modtaget, og troede så at kunne komme videre nu kl. 11; men det glippede, først i Eftermiddag Kl. 5, og kommer så først kl. 12,45 i Bromberg an; men nu det går jo også. I Hamborg havde jeg kun 20 Minutters ophold, og så tog jeg med et Persontog til Berlin, da D. Toget var over­fyldt, og så kunde man få et Kupe helt alene, og sov udmærket helt til Spandau. Lautn. Søster var på Stationen i Vittenberge, havde en lille Pose Småkager med til mig. Ja nu sidder jeg i en lille Restaurant og fordriver tiden med at skrive et par Kort. Jeg har lige spist Mellemmad. Nu mange kærlige Hilsner og tak for de gode dage hjemme

Eders Peter.

Oprettet: 02-04-2011 17:38:41 | Rettet: 05-07-2014 20:17:57