Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

14. marts 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Som jeg skrev i morgen, er jeg nu kommen godt herned, og alt er i sin gamle gænge igen.

Her er det rigtig Forår. Solen skinner, og Lærken synger, så det er helt forårligt. Jeg kom igår Aften til Mülhausen, og traf der ham fra Rendsborg, og han fortalte  nyhederne, som er passerte i den tid, jeg var borte, og der er jo altid sket en hel del.

Jeg kom Morgenen Kl. 6 til Berlin - eller Spandau, fik Caffe der, og tog først om Eftermiddagen videre, men nåede først Bromberg om Morgenen eller Natten. Ja hvorledes det gik der har jeg jo fortalt.

Så reisen herned ad, jeg havde en to timer ophold i Berlin, og jeg sad inde i en Cafe, da kom der en Herre hen til mig og sagde God dag Märsk. Og da jeg så mig om, var det en Stabslæge her fra vor Regt. som også var på orlov, og som gik i civil. Ja og Reisen derfra hertil gik også uden van­skeligheder .

Så jeg har ikke noget at fortælle fra den første dag, jeg er her.

Slutter derfor med mange kærlige Hilsener og tak for de dage, jeg var hjemme. Eders Peter. Hils alle Soldater og bekendte.

Oprettet: 02-04-2011 17:46:36 | Rettet: 05-07-2014 20:17:59