Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

16. marts 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

  Min lille Musse!

Ja jeg har intet Brev fået fra dig endnu, så jeg synes j eg har slet ingen Stof; men alligevel skal du have en lille Hilsen. Jeg har det ellers rigtig godt efter forholdene; men bedre var det for l4 dage siden; men nu vi må finde os i alt, og kan også.

Jeg drømte så dejlig om dig sidste Nat, da var det med et bleven Sommer, og vi gik i en lille Skov, hvor ved jeg ikke; men igen kom den onde virkelighed og forstyrrede mig. Da jeg var de par Minutter i Hamborg, var jeg henne og se over efter Hotel Hannover; men du var der jo ikke;   så jeg gik slet ikke derover.

I dag har vi det herligste Vejr, blot det havde været sådan i de dage jeg var hjemme ; men du har jo nu fyret helt godt, så jeg må ikke sige, at jeg har frossen. Ja om Middagen har du - nej vi vel forglemt det et par gange.

Ja jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal fortælle, vil derfor hellere slutte i Aften og gå til Seng. Mange kærlige Hilsener og 1000 Kys sender dig din egen Peter.

Oprettet: 02-04-2011 17:48:05 | Rettet: 05-07-2014 20:18:00