Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

12. maj 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for al Eders Post igår, pakke og Breve. Pakken med Kortene og 20 M. kom godt an. Tak for alt. I skal ingen Penge sende foreløbig, sålænge vi er i denne Hjørne her, og vi bruger hel­ler ingen. Blot vi har vort Brød er vi tilfreds.

Det er bleven lidt mere rolig nu her; men hvorlænge. Jeg lovede jo at skrive et Brev igår, men det er udmuligt at få tid. Dag og Nat har vi ingen ro. Om Middagen kl. 12 tager jeg efter Post, tilbage igen kl. 7 Aften, så til Majoren, som ligger 6 Kilom. herfra (Gefægtstanden), tilbage igen kl. 11, afsted med Div.Befalinger kl. 2, om Natten tilbage kl. 4. Så I kan nok forstå, der ikke er meget tid.

Konov arbejder også dag og Nat i Depotet med allehånde - Mine-kastere - Håndgranater og lignende. Ja Konov rejser også snart på orlov sammen med Feldveblen.

Så har du altså købt Gården lille Far, ja til Lykke. Ja undskyld, at jeg ikke skriver mere.

Mange kærlige Hilsner Eders Peter. Hils alle. Send ingen store Pakker.

 

 

Oprettet: 03-04-2011 09:56:09 | Rettet: 05-07-2014 20:18:29