Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

15. maj 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre !

Tak for Pakken i går. Jeg er sund og rask, men vi har  stren­ge dage. Vi ligger nu ude i en Skov under åben Himmel, og det er ikke så morsomt. I går nat, da vi vågnede, var vi gen­nemblødte, men det tørrer jo igen. Nu kender man det alt bedre her i Omegnen, og man ved bedre at komme uden om de farlige steder. I går Aften faldt to mand af et andet Regt. ved siden af mig, af svær Artilleri. Ja det er en mærkelig ting. De to var nu lige kommen ud og kun 8 dage ved deres Regt.  Jeg har forbunden den ene. men han var allerede død, før jeg gik fra ham.

Nu, vi blir vistnok kun her 4 Uger, de andre har alle kun været her i 4 Uger. Og nu har vi snart halvdelen. Ja Gud ske lov og tak for alt. Mange kærlige Hilsner sender Eders Peter. Hils alle, jeg har ingen tid.

Send ikke for meget i denne tid.

                                                                

Oprettet: 03-04-2011 09:59:09 | Rettet: 05-07-2014 20:18:29