Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

16. maj 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Igen en dag længere. Jeg er lige kommen hjem, eller i mit Skov­lager som vi kalder det. Jeg var med en ved Stillingen. Nu har jeg fri to timer, så skal jeg efter Post. Ja her går det dag og nat. Det er godt at man er så kendt, og at de alle kender en, så man der kan sige, nej nu kan man ikke mere; men der bliver ikke spurgt meget derom.

Vi ligger nu i Skoven, og vi ligger bag ved et højt Bjærg og i god dækning. Majoren ligger hele tiden på Gefægtstanden. Ja I må ikke tro at vi ligger som på Slottet i Isenheim, nej når jeg siger, at en tom Ajlekumme hjemme er god mod det sted han har; men det hjælper jo ikke vi skal og vi kommer med Guds hjælp også nok over  denne tid og ind i en anden. Fødevarer får vi så mange af, så du skal ikke sende for meget i denne tid. Blot mit Sæbe er ikke kommen an, de har vel lugtet det, og så taget pakken. Nu har jeg selv købt et stykke, men lille Mor kan du ikke sende et Lommetørklæde og så, lægge blot 1 stykke ved.

Nu mange kærlige Hilsener sender Peter. Konov laver Spejlæg.

Oprettet: 03-04-2011 10:03:19 | Rettet: 05-07-2014 20:18:30