Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

19. maj 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Takker for pakken igår. Jeg har det godt er sund og rask. Nu er vi kommen i 2. Linie igen, og nu har man da lidt mere ro; men godt er det ikke endnu. Regnen har også hørt op, så nu kan man da bedre holde det ud her ude i Skoven. Far skrev igår at min Pakke var ankommen, er det den store ?  Jeg kan ikke forstå at I ingen Breve har fået endnu herfra, jeg skri­ver hver dag, hvis jeg ellers kommer til det. Der blir ikke meget skrevet i denne tid. Jeg skriver jo heller ikke meget; men om det også kun er et par ord, så kan I dag se at jeg er sund og rask. Slutter så i dag med mange kærlige Hilsner fra

Eders Peter.

Oprettet: 03-04-2011 10:06:38 | Rettet: 05-07-2014 20:18:32