Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

20. maj 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Brevet idag. Jeg har det rigtig godt er sund og rask. Lille Mor sig ikke sådan at det ikke var godt hvis jeg ikke kom hjem, jeg har en fast tro på at jeg nok skal komme hjem igen. Vi håber snart at komme ud af dette her igen, og komme i en rolig stilling igen. Wi har strenge dage, og det kørte på alle måde. Det er en under, at den gamle holdt det ud, derude i denne Larm, og på Understandet ligger der dag ud dag ind svær Artilleri, men blive inde kan han hel­ler ikke. Vi ligger nu lidt længere tilbage og alt skal nok blive godt igen. Hans Nissen ligger også i denne Egn, hvor ved jeg ikke. Uffe var et par dage i Kamp men er nu kommen ind igen.

Ja nu lev vel alle derhjemme.

Send ikke for meget i denne tid, vi får en hel god forplej­ning. Mange kærlige Hilsener sender

Peter

Vi ligger under åben  himmel

Oprettet: 03-04-2011 10:08:06 | Rettet: 05-07-2014 20:18:33