Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

26. juni 1917, Bromberg

< Forrige Næste >
Bromberg
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Ja I tænkte nok på, at nu var jeg i Frankrig igen, nej jeg er her endnu. Jeg skulde jo hilse mangen gang fra Fru Major, hun var glad som et lille Barn, der har fået lidt. Og I skulde have set hende, da hun så Pølsen, som om det havde været en 1000 M. Jeg sagde, ja jeg skulde have haft et par mere med af dem; men de var ikke fær­dige; men hun kunde jo få senere. Så lå der så mange bestillinger her til mig, så jeg vidste snart ikke, hvor jeg skulde begynde, og så den gamle Litevka, som I ved jeg havde med hjemme, måtte jeg vænte på, og den blir først færdig i morgen middag, og kl. 4 tager jeg så herfra, jeg kommer så tre dage for sent an der, jeg kan ikke vide, hvad de tænker dem, de tænker vist jeg er gået den anden vej. Men Fru Major er nu den skyldige. Så spurgte hun om hun ikke skulde sende 100 Mark af for alt dette hvad jeg bragte; men jeg sagde natyrlig nej. Så har jeg købt mig en Skjorte her lille Mor. Jeg tænkte den havde været billig; men da jeg så var kommen der, kunde jeg jo heller ikke gå ud igen. 11,75 kostede den. Og et par Seler 5,50 M. men så kunde man købe Strømper, og de er vist helt gode til 4,80. Jeg købte en par, jeg tror, jeg køber mig et eller to par til, da det er jo også grulig knap derhjemme. Og så kan man jo sende et par hjem, har man for mange.

Nu ikke mere, jeg sidder i Underbokserne oppe på Værelset og skriver, da det er så kønt et vejr; men nu går jeg i Seng. God Nat.

Mange kærlige Hilsner Eders taknæmlige

Peter

Oprettet: 03-04-2011 15:15:51 | Rettet: 05-07-2014 20:18:42