Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

3. juni 1917, Cøln (Køln)

< Forrige Næste >
Cøln (Køln)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

  Kære Forældre!

Er nu nået til Cøln, i en tur, havde 4 Minutter ophold i Berlin, så gik det videre over Hannover. Nu skal jeg vænte her i to timer. Jeg har jo overskredet min orlov, og man skal være lidt forsigtig over alt; men de fanger mig nok ikke.

I kunde vel ikke forstå, hvad jeg skrev igår, det var Fru Major der vilde have vi skulde skrive, og at I ikke måtte sende nogetsomhelst i alt så store Pakker. Ja andet var det ikke. Ja ellers har jeg ikke noget i dag. Jeg måtte købe en Brød i Bromberg, det sidste fra det hjemme har eg først spist i dag, det var lidt tørt; men vi er ikke hjemme mere.

Mange kærlige Hilsner sender   taknæmlige Peter.

 

Oprettet: 03-04-2011 17:25:29 | Rettet: 05-07-2014 20:18:42