Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

12. juli 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

  Kære Forældre!

Tak for to Pakker idag, og to igår. Jeg har ingen Breve fået fra Eder i 4 dage og fra Trine i 7 dage; men det er vel Postens skyld. Eilers er alt ved det gamle. Vi er sunde og raske. Jeg tænker, vi kommer snart til ro nu, kanske kommer vi ud den 28. Juli, så får vi vel ro for en tid lang. Hvad siger I til alt hvad der foregår i Rigsdagen. Det er nok ikke småting; men det kommer jo ikke rigtig ud. Det er nok om, at det ikke blir til virkelighed med en snarlig fred. Ja ikke mere i Aften, jeg vænter på et Brev imorgen, så får I et rigtig Brev.

Mange kærlige Hilsner sender Eders taknæmlige Peter.

 

 

Oprettet: 03-04-2011 17:37:14 | Rettet: 05-07-2014 20:18:52