Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

25. juli 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min lille Musse!

Tak for dit Brev i forgårs. Der var ingen Hamburger Post idag, så jeg fik slet ikke noget.

Det var meget godt tiltalt af Möller på Banken, jeg kan godt tro, at det forekommer en sært at blive tituleret med Fru og så med et helt andet Navn, som slet ingen samlyd har med det gamle. Men du er jo ikke ked af det - ?  Og jeg har heller ikke noget imod det, jeg kan godt lide, at min lille Kone har noget af en lille Frue ved sig. Du forstår mig vel nok, vi har tit talt over det. Min Kone har jeg altid ønsket skulde ikke just være som de andre, nej hende må de nok se lidt op til. Men vi skal jo nu først i de gamle gænge igen, så er det bedre at tale om.

Har lige set på de to kort, og du må ikke lee af mig; men jeg tænkte således: Den lille Pige eller Kone, hvad man skal kalde hende, er min lille Trinelil, som sidder og ser efter hendes Peter, der er ude på Marken, som dette viser. Og jeg synes som om hun vilde sige, Peter kom dog, så må du få den røde Rose, hvis du vil komme, og kanske også et K

Du jeg kan nok huske den kønne Blomst du havde. Det er kede­lig du ikke kan få den med. Du gør vist Ravnholt helt øde og leer, når du rejser. Nu ikke mere i Aften, slutter med

mange kærlige Hilsner og Tanker fra din Peter.

 

         Billedtekst: Liebesgruss Salut d'amour

Oprettet: 03-04-2011 18:39:25 | Rettet: 05-07-2014 20:18:59