Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

29. august 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 

Kære Forældre!

Tak for Brevet igår og en Pakke idag. Nu er jeg bleven sat igen lille Mor, så du behøver da ikke at tro, at jeg går og sulter, nej så skal jeg nok bjærge noget sammen. Jo, jeg får alle mine Pakker; men Posten går lidt udregelmassig hertil. Oft får vi over Hamburg ingen Pakkepost i over 8 dage, så kommer de på engang. Ja det er vi glade ved Knepkagerne og det brune Kage. Det gør meget med Brødet. I den gamle Stilling skulde vi kun holde ud med et Brød i to dage, her i tre, men jeg må jo nu ikke klage, jeg behøver blot at gå ned enten i Offz.Køkkenet eller Feldkøkkenet. Men for dem som er anvist på det, man får, er det ikke let. I morgen Eftermiddag får vi igen. Jeg havde til Aftenkaffen ikke mere, nu har jeg et helt Brød liggende. Og når Konov kommer i overmorgen, så er vi to om at bjærge i Hus. Ja jeg har ikke mere i Aften, jeg er så søvnig.

Nu mange kærlige Hilsner fra Eders taknæmlige     Peter.

 

Oprettet: 04-04-2011 10:49:00 | Rettet: 05-07-2014 20:19:13