Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

7. september 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Eders Brev idag. Vi har det godt, er sunde og raske.

Vi har også haft Regnvejr her et par dage; men det er nu ikke   meget. Høsten her er nu overalt inde, eller rettere; samlet, da   det jo hører alt til Hæren. Og Rugen er vel, ihvertfald her, overalt tærsket. Nu har jeg mine Æbler i orden, og i morgen går de af. Jeg har to store Læs, og jeg sidder i hver halve time ved Thelephonet, der kommer mere og mere til. Alle vil de gærne sende lidt hjem. Jeg tager kun imod hver Lørdag.Men når man har noget at sandse med, går tiden bedre, og man går ikke og dødser ad.

Jeg har en Kiste til Morbror Peter og en til Martha i Hygum,  hun har hjulpen Trine så meget. Og I får hver en, så kan I selv dele, da i den ene er der Pærer og den anden Æbler. Ja jeg har ingen tid i Aften,  i morgen Aften får I et ret Brev

Slutter med mange kærlige Hilsner fra Eders taknæmligePeter.

God Nat.

 

Morbror Peter - Maren Mærsks bror Peter Barsballe

Martha i Hygum - Trine Mærsks ældste søster, der var gift med lærer Johannes Petersen, Hygum.

Oprettet: 04-04-2011 15:41:08 | Rettet: 05-07-2014 20:19:18