Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

14. januar 1918, Grandlup

< Forrige Næste >
Grandlup
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Mine kære to!

Tak for dit Brev idag, lille Musse. Så har du nu været i byen, ja så går tiden da også lidt bedre. Men det glæder mig, at du var glad ved at komme hjem igen, og at du er glad ved at være der.

Nej lille du, det gør mig ikke noget, angående Gården i Spandet. Kanske det er værre for dig, eller har du ikke tænkt så meget på det ?  Vi to finder os nok en rede. Jeg kan bare ikke forstå, at nu da de har sat dem fast og alt er indrettet derude, vil begynde forfra igen. Om de også har tjænt nogle tusinder der, så er der også noget ved dette her.

Og hvorledes er det med Iver og Ellen. Jeg synes, det blir blot til theori - eller er det blot mig, der ikke er rig­tig oplyst?

Du jeg har ikke det mindste lyst til at skrive i aften, da mine tanker er på orlov, hjemme i en varm hyggelig lille Stue, og alt igen som sidste gang. Slutter med mange kærlige Hilsner

til Eder

eders Peter.

Oprettet: 05-04-2011 19:29:22 | Rettet: 05-07-2014 20:20:32