Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

24. februar 1918, Berlin

< Forrige Næste >
Berlin
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min kære lille Trine!

Er nu nået til Berlin og rejser nu om lidt videre. Du har vel læst Brevet hjemmefra, som jeg skrev fra Bromberg. Jeg er så træt i dag, så jeg kan snart ikke mere. Havde jeg bare kunnet hvile ud en stund hjemme i din Sofa og hos dig og lille Musse; men nu det går nok. Tak for dine Breve, som lå til mig, da jeg kom til Regt. Ja du lille kære, du har væntet efter, at jeg skulde komme igen; men det skulde jo nu ikke være sådan denne gang.

Jeg var jo også længe hjemme denne gang. Og Fruen sagde, at når jeg gærne vilde hjem, skulde jeg blot sende hende et par ord, så skulde hun nok sørge derfor - det kan man jo nok forstå, at hun dertil er villig, når man bringer en god pakke med. Jeg tænkte sådan hen i Mai måned - ikke ?? Du siger natyrlig "ja eller lidt før" ikke sandt? I Bromberg har jeg købt en Pelz og et par Sko af en kamme­rat. Kan du lave noget af Pelsen, må du godt tage den, el­lers kan du lade den hænge, til jeg kommer hjem; men hvis du kan få noget ud deraf, må du gærne tage den. Skoene er til mig selv, jeg har købt dem hel billig. Og Taskerne håber jeg er ankomne, ellers skriv det straks; da jeg så skal have skrevet. Men Henningsens kæreste var med ved købet, og hun lovede at gå derhen og høre, om de var afsendt. Jeg kunde ingen andre få. Dem jeg talte om, kom først til April. Ja jeg er ikke rigtig oplagt til at skrive, jeg falder snart i søvn ved det. Du får så et langt Brev, når jeg er kommen til Regt. igen. I morgen kommer Konov jo også, så er vi i de gamle gænger igen. Og Feldveblen kommer nok i dag. Hvorledes har lille Musse det, jeg drømmer oft om hende. Er Billederne ikke færdig endnu? Slutter så med mange kærlige Hilsner til Eder i to kære.

Eders Peter.

Hils dem hjemme, da jeg nu ikke skriver i dag og hils Astrid. Jeg længes efter at komme til Regt. igen for at få mine Postsager.

Oprettet: 06-04-2011 09:10:48 | Rettet: 05-07-2014 20:20:41