Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

27. februar 1918, Dercy

< Forrige Næste >
Dercy
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære Forældre!

Nu er det bleven Aften, og nu vil jeg fortælle Eder lidt igen. Jeg er snart ikke kommen til mig selv i dag, alt var i udordning. Og det var på tide, at jeg fik fat i tingene igen. Feldv. havde i går allerede gjort spektakel og sagt, nu vænt til Peter kommer, jeg vil ikke have med det at gøre. I Køln var jeg nær ikke kommen med, det var værre end med Eder i Flensborg. Jeg gik på Hovedet ind ad et åbentstående Cupevindue og fik også en udmærket plads helt til Dersy. Og så gik jeg hen til Posthuset, hvor min Vogn var. Og da jeg kom hertil, havde de både min Seng eller Lager tilrette og min Bude. Det er et helt godt Kvarter. Konov ligger i Huset ved siden af. Vi ligger her i Res. men blir vist forladet en af dagene, og kommer kanske helt ned efter Sedan på en øvelsesplads. Vi har nu måttet indskrænke vor Offz.kofferter som Feldv. Konov og jeg har ført med os, da der blir givet en hel masse Vogne og Heste af. Jeg har pakket en Kiste i Aften, som går af i Morgen. Der er en hel del sager i, som jeg ingen brug har for nu mere.

Da jeg skrev fra Bromberg eller Berlin, at jeg havde købt en pels og et par Sko i Bromberg. Skoene er vel ankommen, men Pelsen kommer nu først i denne Kiste, som jeg nu sender af. Så skriver i om Caffe til Anne Marie Kjær, ja; men jeg kan ingen få endnu, så snart jeg kan få, skal hun nok få det; men for Skinken vil jeg kun give 10. M. - Og først skal jeg have 1 p til Ablings i Skærbæk, det er næmlig til en bedre Pris -; men jeg skal nok se at få et p til hende. Ja det var nok alt idag. Jeg har ikke ret udsovet endnu. Slutter med mange kærlige Hilsener fra Eders taknæmlige

Peter.

Hvorledes er det gået Anna, skal jeg sende hende 50. M. - ?

 

Oprettet: 06-04-2011 09:18:05 | Rettet: 05-07-2014 20:20:44