Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

12. marts 1918, Chery les Pouilly

< Forrige Næste >
Chery les Pouilly
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

. Kære Forældre!

Nu er det bleven Aften, og jeg vil nu sende Eder en lille Hilsen. Alt er ved det gamle; men har i to dage ingen Post fået; men det ligger nu ved Posten. Vi har det herligste vejr her, som om det var i Mai måned. I mener om det her skal gå løs, ja det er ikke godt at vide, alt er vistnok rede til det; men vi vil håbe, at det ikke kommer så vidt, vi må jo nu ikke klage; men de stakler som er  i forreste Linie. Men det kommer jo ikke i Betragt mere. Og det vil jo også kun vare et par dage for vort Regt. - enten er det så sådan eller sådan.

Det har været en kritisk dag idag, det vilde ikke rigtig klappe i morgen, og så går det jo gærne hele dagen igennem. Så jeg har smidt lidt med Sagerne. Vi har også meget for meget at bestille i denne tid, alt skal nu sendes af, og Peter kan jo alt; men i dag har jeg sagt de herrer besked - men det hjælper jo ikke meget, i morgen kommer de jo igen. Der blir her i mit Postsammelsted blot for Regt. solgt for 200 - 250 M. Frimærker pr. dag, så I kan jo nok regne med, at der går forskellige Pakker af. Og så kommer de store til.

Ja det er et helt godt sted der i Harzen. Det er en Sukker­fabrikant, så I kan godt holde forbindelsen vedlige. Nej det behøver jo ikke altid at være Fl - -  I kan jo også sende andet. I kan jo selv Correspondere med dem, Trine kan jo nok skrive Tysk. Vil du så ikke sende mig to par Strømper, da jeg har sendt mere bort, end jeg vilde. Jeg mente, jeg havde to par mere her. Og dem jeg har er i stykker, dem sender jeg så hjem. Ja så ikke mere i Aften.

Slutter med mange kærlige Hilsner fra Eders taknæmlige Peter.

 

Note

FL - - Flæsk ?
Oprettet: 06-04-2011 13:05:14 | Rettet: 05-07-2014 20:20:54