Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

15. marts 1918, Chery les Pouilly

< Forrige Næste >
Chery les Pouilly
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Tak for Eders Brev og for Pakken idag med Sylt. Vi er nu flyttet, men kun 2 Kilom. Vi har gjort et helt godt bytte. Jeg har et stor Værelse for min egen Person og til mine Postsager, hvor begge de gamle ligger. Men det vil vel heller ikke vare længe med den herlighed, det kan hver dag gå videre - hvorhen - ja det ved vi ikke. I må und­skylde i denne tid, at jeg ikke skriver så meget - men man må ikke skrive alt hvad man ved, og især i denne tid. Jeg har igen sendt en Pakke af med 10 p Sukker, 2  p Hon­ning og en Flaske til Far og Peter Gad.  Nu er der under­vejs 1 med alle mine Sager i. En med 20 p Sukker. En med en Ledertaske, og så den med 10 p Sukker. Så har jeg sendt en 30. Pakker Tobak, hvoraf de første vel er an­kommen. Og igår resten, en 12 Pakker. Så nu håber jeg, det kommer godt an alt sammen.

Er træt i aften, da vi sidste nat flyttede. Ellers alt vel. Mange kærlige Hilsener sender Eder Eders taknæmlige Peter.

Oprettet: 06-04-2011 13:11:24 | Rettet: 05-07-2014 20:20:55