Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

30. marts 1918, Noyon (eller der omkring)

< Forrige Næste >
Noyon (eller der omkring)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Mine to kære !

En lille Hilsen i dag igen. Alt rigtig godt, jeg sidder inde i en lille varm Stue, ude regner det, men Kanonerne tordner udafbrudt. Ja Gud ske lov at man kan sidde her. I går blev Underoffz. Eisner, som står sammen med mig på Billedet i Pelsen temmelig hårdt såret i den ene Arm. Det gør så ondt igen at miste sine gode Kammerater. Jeg er endnu i samme By som i går. Jeg har hveranden dag forbindelse med Konow og hver dag med Staben. Jeg sidder her og leder hele Posten, så det kan jeg jo nok holde ud. Hvor længe vi bliver her ved vi natyrlig ikke - vi venter på at komme ud nu vor Div. men kanske vi ikke kommer det endnu.

Jeg fik i går et Brev fra Uffe og et fra Signe, hils hende og undskyld mig, jeg har ingen lyst til at skrive andre end til Eder. Det samme kan du sige til Dorthea, hun har også skrevet til mig.

Det er dog godt, du er glad ved Pelsen, men den er vel ikke lang nok ?  Jeg har i tre dage ingen Breve haft fra Eder heller ingen Pakker, men det ligger jo ved Posten. Ja ellers har jeg ikke meget at fortælle, blot at jeg har det rigtig godt efter forholdene.

Du Musse, vil du ikke sende min Hårdbørste igen, og en lille god  Lommekam. Nu er den gamle borte, nu vil vi alle bære lang Hård igen. Ja, så mange Hilsener til dig og lille Musse fra

din Peter.

Dig og Musse står foran mig. Det er så morsomt at se lille Musse, jeg synes, jeg er hjemme, nu hvor jeg er alene. Lev vel

 

Oprettet: 06-04-2011 17:35:05 | Rettet: 05-07-2014 20:21:02