Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

7. marts 1918, Chery les Pouilly

< Forrige Næste >
Chery les Pouilly
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Mine Kære !

Tak for din Pakke idag, lille du, den var jo storartet, og i det ene hjørne et stykke Chocolade - ja du ved lige hvad din Peter kan lide. Du får ikke meget i aften, da jeg har så meget at bestille, og i Aften skal jeg ogsåhave Signes Pakke færdig. Jeg sender 20. p Deraf får du og Mor de 10. såkommer der 5 p mere - men det er til lille Musse, vil vi sige, og så vil jeg sende dig en adr., hvorpå du kan sende 1  p Fl forstår du nu det hele. Bare det nu kommer godt over. Du kan jo sige Signe, at hendes Pakke nu går af. Så får I heller ikke mere foreløbig. Ja ellers er alt ved det gamle.

I dag har vi et herligt vejr. I morgen kl. 7 kiggede Solen ind ad mit Vindu jeg op og kl. 7 ¾ sad jeg på Cyklen. Det var herligt, jeg tænkte kunde man have taget ud på marken hjemme under de gamle forhold. Det var mig altid en fornøjelse at rykke sådan en tidlig Morgenstund ud.

Jeg har ingen Breve fået nu i to dage; men så kommer det vel den 3.de. Og så får du et Brev imorgen igen. Så dette får du i tilgift. Jeg sidder ene i Aften, Konov er i Kino -jeg skal jo have mine derhjemme tilfredsstillet først ~ nu det har jeg også min fornøjelse af. Du kan jo hilse dem hjemme og sige, at de får imorgen et Brev.

Slutter nu i aften med mange kærlige Hilsener til dig og min lille Musse - Eders Peter.

Men kommer Photografierne ikke snart, ellers send mig hans Adr. at jeg kan skaffe ham lidt luft.

God Nat.

Oprettet: 06-04-2011 12:49:57 | Rettet: 05-07-2014 20:20:52