Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

5. marts 1918, Chery les Pouilly

< Forrige Næste >
Chery les Pouilly
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

  Kære Forældre!

Tak for Eders Brev idag. Det er da godt det er bedre med dit Øje, lille Mor. Det vidste man jo nok, at det kun var en form sag af denne Millitærlæge. Har han sendt Regningen ? - Ja nu er Freden dog i Øst og med Rumänien vel også, og det kommer nok med tiden. De må regne med noget andet, da ellers havde der  her allerede været en Offensive igang på Vest­fronten. Ja, lille Mor, det vilde vi da håbe, at du må få at se hvorledes vi får det i vor nye hjerm. Og at du også må kunne få at se, at vi virkelig kan, noget. Men jeg tror, at efter Krigen vil der begynde et helt nyt Liv både for unge og gamle. Krigen ligger som et Tryk på Folket.

Så er Peter altså bleven borte - af hvad grund - mon det var hans Mor.

Ja jeg skal nok hilse Sine Højer og sige hende Tak for Pølsen, Ellers er alt ved det gamle her; men kold er det; men vi har nu en varm Stue, så vi holder det nok ud.

Jeg har ikke mere i Aften. Slutter med Mange kærlige Hilsener fra Eders taknæmlige

Peter.

Oprettet: 06-04-2011 12:45:43 | Rettet: 05-07-2014 20:20:51