Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

13. april 1918, Villeselve,

< Forrige Næste >
Villeselve,
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære Forældre!

Tak for Eders Brev igår. Det kan jeg ikke forstå, at I ingen Breve har fået i sålænge. Jeg har skrevet hver dag; men jeg håber, at I nu har fået mine breve. Alt er ved det gamle her, igår besøgte jeg Uffe, men fandt ham ikke. Og nu fik jeg lige et Brev fra Konow, at Uffe havde været der i går Eftermiddag. Og nu ved jeg bedre hvor han liger, jeg tager nu derhen i morgen.

Det er da kedelig med Chr. Pedersen, men vi kan jeg ikke gøre noget derimod. Jeg mente han var et rolig sted i Rusland; men han er vel kommen til Vest.

I dag har jeg sendt 4. Pakker af med Tobak, du har vel ikke meget mere, ellers kan du jo forvare lidt, til jeg kommer på orlov. Det er da godt, at du kan få en Karl mere, Far, jeg har været bange for, at du ingen skulde få.

Nu er min Forretning på højden igen, vi har hver dag 1500; men der er ikke så meget at fortjæne på dem mere nu; men lidt blir der jo altid.

Ja jeg håber, at vi snat blir færdig med dette her, enten sådan eller sådan, det må da være enden, da længe kan det ikke gå. Folk er der nok af, men det koster også andet. Nu ikke mere i dag, jeg har meget at bestille i dag, da jeg var en 5 Timer borte igår. Jeg var glad ved, at jeg kunde tage hjem i min lille Stue igen. Det er så dejlig rolig der. Mange kærlige Hilsner sender

Eders taknæmlige Peter

 

Oprettet: 06-04-2011 20:44:06 | Rettet: 04-03-2012 21:48:55