Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

15. april 1918, Villeselve,

< Forrige Næste >
Villeselve,
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære Forældre!

Alt ved det gamle - Tak for Eders Brev igår. Det er da godt, at I har hørt fra mig igen. Ja det er kedelig med Fru Oberstl. nej jeg har ikke skrevet, da de jo alle herfra har skreven, så jeg kan jo skrive en anden gang. Nej det har ingen indflydelse for mig hvad min plads angår. Hun blir jo sat så højt af Regt. Og hun behøver blot at sende et Brev til Major Kittel, som nu har Regt. og han vil ikke nægte hende noget. Men vi regner jo da med, at det hele snart går til ende nu. Der blir sagt, at i Mai eller 1. i Juni skal alt være sket, enten det så går sådan eller sådan. Ja vi vil håbe det bedste.

I behøver ikke at sørge over Pakkerne, jeg har fuld op at spise - hvad man kan forlange herude. Vore Påskepakker står i Cöln. 150 Vognladninger for Vestfronten. Der står de jo godt - men de kommer jo også nok.

I går besøgte Feldv. mig, han drak her Kaffe. Ja vore Köer er også kommen nu, og Konow sender hveranden dag en lille Flaske Mælk, så I kan nok se, de sørger alle for mig. I går Aften kom der en herfra Lebensmittelbez. og bragte mig et stykke stegt Lever, det var udmærket. Ja nu mange kærlige Hilsner sender Eders Taknæmlige

Peter

Oprettet: 06-04-2011 20:48:40 | Rettet: 04-03-2012 21:48:55