Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

18. april 1918, Villeselve,

< Forrige Næste >
Villeselve,
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære Forældre!

Mange Tak for alle de kære Pakker der kom idag, alle på engang, Kun en var ikke god, en med Frekadeller, den måtte jeg smide bort. Ja I må ikke sørge over i denne tid, at jeg ikke får nok at spise, jeg har ikke i Krigen levet så godt. Af og til lidt godt fra Køkkenet - hvor der bliver kogt til en Leut. Det kan jo ikke lade sig gøre hvor vi er så mange ved Staben. Nå den godhed er nok også snart også forbi - vi kommer nok tilbage og i en rolig Stilling. Tæt derved hvor vi drog ud fra. Jeg ville ellers nok have blevet her lidt under de forhold, men de er jo glade ved at komme i ro lidt. Jeg har jo her min ro, om der også er lidt meget at bestille.

Ja idag har jeg haft 9 Vogne med Post, og alle er nu undervejs til Batl. og Komp, men nu kommer jo arbejdet jo - alle dem der nu kommer tilbage igen som er sårede og døde.

Så har jeg en afgang af små Pakker, som jeg sender hjem for en 150-200 Mark hver dag; men nu.

Ja igår besøgte jeg Uffe, han havde lige talt om mig, og med et stod jeg i Gården. Jeg tænkte han havde kommen herhen idag, men så kommer han nok imorgen. Han ligger ved Hesten, har ikke så god et Kvarter som jeg, men derefter går det jo ikke. Han var godt tilfreds.

Ja jeg er træt i Aften. Slutter med mange Hilsner fra Eders taknæmlige Peter

Mor vil du ikke sende mig et stykke Sæbe?  til mig selv -

Oprettet: 06-04-2011 20:51:11 | Rettet: 04-03-2012 21:48:56