Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

7. april 1918, Fretey le Chateau

< Forrige Næste >
Fretey le Chateau
Fra
Uffe
Uffe
Til
Peter Mærsk
Peter Mærsk

 Min kære Peter!

Nu er jeg kommen her og vil besøge Dig, og så ligger Du langt borte i Etappen. Nå det er jo også hovedsagen, når man kan holde sig lidt tilbage ved denne tid. Når det kan lade sig gøre, kommer jeg på Hesten og besøger Dig, men vi må jo ikke være længe borte, da vi ligger i reserve, og så kan der jo snart komme "marschbefehl". Vi ligger i "Fretey le Chateau". (Jeg ved ikke, om det er hel rigtig stavet). Når man kommer ind midt i byen, går der en gade af til venstre efter Bursy, næsten ved enden af denne gade ligger jeg på højre side, i samme gård som 6. komp, Tel       ). Så kan du blot spørge efter hestene fra Batl.Stab. / Hvis du har tid til at besøge mig. Hvad mener Du om freden.

Kærlig hilsen Uffe.

Oprettet: 06-04-2011 20:32:57 | Rettet: 04-03-2012 21:48:54