Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

7. april 1918, Noyon (eller der omkring)

< Forrige Næste >
Noyon (eller der omkring)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre !

Tak for Eders to Breve igår fra Langfredag. Og jeg kan se, at mine Breve går helt godt igennem. Pakkerne har jeg ikke fået endnu; men kanske de så kommer, når jeg har brug for dem. Alt er ved det gamle her. Jeg vænter lidt småt Feldw. og Konov i dag; men det kan jo være, at de først kommer i morgen.

I nat havde jeg en Leut. til Sovekammerat, han gav en god Flaske Engelsk Vin for det. -

Ja til Påsken har vi ikke mærket meget. Langfredag var den værste dag for os, men vi bærer jo ikke Ansvaret, vi er kun som Myrer i en Kirke, der blir fejet ud sammen med "Skidtet".

Ellers alt rigtig vel.

Mange Hilsner Eders taknæmlige Peter.

Oprettet: 06-04-2011 20:27:35 | Rettet: 04-03-2012 21:48:53