Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

16. maj 1918, Saint du Nord (måske ved Canal du Nord)

< Forrige Næste >
Saint du Nord (måske ved Canal du Nord)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære Forældre!

Tak for Eders Pakke i dag, og for et Brev i går. Ellers er alt ved det gamle. Vi har det herligste Vejr her endnu og nu er det snart Pindse. Ønsker Eder alle derhjemme en glæde­lig Pindsefest.

Sidste År kom vi lige til Bryer i Skoven i de dage. Vi kommer vel også snart bort herfra igen, hvorhen ved vi ikke; men der siges, at vi kommer derhen, hvorfra vi rykkede ud før Offen­siven. Det var jo nu ikke så dårligt. Med orloven vil det ikke rigtig gå - jeg tror ikke, at orloven bliver åbnet for det første, det ser ud, som om der nu skal gøres en ende på alt på en gang - det var jo nu også at håbe. Nu har vi åbnet vor Forretning igen, og det går helt godt, men det er kun i beskrænket form. Men nu, det kan jo heller ikke være lige godt altid.

Ja, man har ikke så meget at skrive om i denne tid og her. Vi har det rigtig godt, nyder rigtig Livet efter vore for­hold i Sol og Varme. Vi løber den hele dag i Skjorteærmer om. Vi ligger sådan lidt afsides, og her kan ingen finde os. Ja nu mange kærlige Hilsener

fra Eders Taknæmlige

Peter.

Oprettet: 08-04-2011 16:37:32 | Rettet: 04-03-2012 21:48:59